friendship never end..

pembuka bicara

Wednesday, July 31, 2013

Mode B.L.U.R activated!!

Assalamualaikum w.b.t..

Wahh..serius lama xmencoret ke blog ni..
well, i've been busy with my-diri-sendiri sejak kebelakangan ni..
for more specific, since my practical period ends actually..
Ermm..looks like its already 6 Month..(kalau org pregnant pun sempat nak sarat dah kot..)

Sejak kebelakangan ni,
there's so many things just happen..
please help me to let-go the stress and pressure..
its killing me...

Dahlah jadi penanam anggur yg setia kat rumah ni..
dihidangkan lagi dengan so-many-problems around.. (masalah tu pun yg bapak-besar-punya)
please-lah..kasihanilah otak saya yg semakin membeku ni..
if u want to put me on stress..no hal bai..
but give me something to do like NEW JOB ? maybe..
supaya those problems can vanish as soon as i start to work..

anyway,
this is already the end of July..
hopefully, August will bring me some luck..(jaebal...)

# beberapa hari lepas sempat berbuka puasa with my bFF and Mr. Fiance..that made my day..=)

Love ya...see ya..=)

Monday, March 11, 2013

~ tumpang gumbira ~

Dapat berita kawan yg baru kawen lebih kurang sebulan yg lepas bunting pelamin..wahhrthggghh..!!

Wahh..kite pula yg excited lebih..syukur alhamdulillah..rezeki dia bakal dapat baby awal kan..

Semoga berada dalam keadaan sihat2 belaka wahai sahabat..jaga kandungan baik2..anak buah 1st dari kelas kita tu..

Giliran kite bila lagi ek??... Hihi..tunggu ler..kawen xlagi nak ada anak camne kan..igauan semata-mata..

Layan rasa teruja yg xsudah-sudah..

P/s : bakal menjada pembaca novel yg setia sementara jadi penganggur ni..